top of page
Top
Nyílt Est
Wnyiltest0928_edited.jpg

Időpont: 2021

Helyszín: Carion Székház, Budapest, Bécsi út 25, 1023

Részvételi díj: 2000 FT (helyszínen fizetendő)

Minden hónapban egyszer arra invitálunk, hogy vegyél részt a Watson Nyílt Esten. Ezen az esten találkozhatsz nyitott, motivált emberekkel, beszélgethetsz velük anélkül, hogy bármi hivatalosat tudnál róluk.
 

Egy rövid ráhangolódás után valaki a nagycsoportban dolgozni tud magán, a témáján, Szabó Gabi MCC coach vezetésével. A csoport aktív részese ennek a munkának, hiszen a téma a színpadra kerül. A színpadon megelevenedik a történet, megjelennek a szereplők, lejátszódik valami fontos a főszereplő életéből. A csoporttagok nem a saját fejük után mennek, nem kell semmit kitalálniuk. A főszereplő írja a forgatókönyvet. A Watson coach rendezi a témát, lehetővé teszi, hogy a főszereplő új és új perspektívából lássa saját magát.
 

A nagycsoportos demó után kiscsoportok alakulnak, és ott folytatódik tovább a coaching csoport munka. Aki szeretne dolgozni a témáján, az megteheti a coach irányításával és a csoport elfogadásával. A csoporttagok segédénjei lesznek egymásnak, vagyis abban támogatják a főszereplőt, amire szüksége van. A 2 órát közös élménymegosztó körrel zárjuk.

Watson Nyílt Est
Wnyiltest0928.jpg
Ügyfeleink mondták

"Egyszerűen megoldódott a problémám, itt megkreáltam valamit, amit majd meg is tudok valósítani."

bottom of page