top of page
  • Bogschütz Zoltán

AjánlóMit jelent(ett) nekem a Watson Coach Iskola képzése?

Bizalommal teli légkörben kipróbálni, megélni, megtanulni olyan módszereket, amelyekkel kívülről-belülről, időben előre-háta utazva rá tudunk nézni olyan munkahelyi, magánéleti dolgokra, amelyek vagy már régen foglalkoztatnak, vagy mostanában keletkeztek és még frissen alakíthatóak. A sokszor túlbeszélt, hideg racionalitással kielemzett, vagy a mindent elöntő érzelmek által túlcsordult megközelítés helyett egy új, élményszerű, reális megélést ad.

Az állandó változás és változtathatóság tényleges érzését, a megvalósítható, saját magunkért és másokért cselekvés lehetőségét kínálta számomra.

Ahogy láttam, sokan hasonlóan élték meg az együtt töltött szakmai napokat. Mindez Szabó Gabi kedves, rövid, lényegretörő, pontos instrukcióival, csak a legszükségesebb, de elégséges magyarázattal és sok-sok saját élményű gyakorlattal.

Kinek, miért ajánlom a Watson Coach Iskola képzéseit?

Annak ajánlom, aki fejleszteni szeretné megfigyelési, önmegfigyelési képességét, önismeretét, aki szeretne megbizonyosodni róla és gyakorolni, hogy élethelyzeteink alakítása igenis a saját kezében van. A képzés lehetőséget ad önmagunk és mások erőforrásainak jobb megismeréséhez, hogy eredményesebben és felelősségteljesebben tudjunk legelőször a saját portánkon söprögetni.

Az eddig ismeretlenből, egy lehetséges jövőből megtapasztalhassunk pillanatokat, amelyek megvalósítása felé érdemes elindulnunk. Hogy ne mondjuk azt, immár sokadszor, hogy azért nem megyünk egy számunkra fejlődést nyújtó irányba, mert arra akadályok is vannak. Eszközöket ad arra, hogy tudatosabban tegyük meg a következő lépést, hogy jobb helyzetbe hozzuk magunkat és azokat, akikkel kapcsolatba kerülünk.

Comments


bottom of page