A VEZETŐ ÉS CSAPATA -

Én ügyem... Te ügyed... Mi ügyünk?!

Időpont:

2021.09.30. (09:00 - 13:00)

Helyszín:

Budapest (részletek hamarosan)

Részvételi díj:

A program díja csapatonként (6-8 fő):
85 ezer forint+ÁFA

Egyéni jegy: 25 ezer forint+ÁFA

Az egyik legizgalmasabb történet ma a világban, hogy hogyan válik egy csoportból csapat. A jó vezetőknek ez egy alapkérdése. Ezek a vezetők sok erőfeszítést tesznek ez ügyben, idejüket, energiájukat, egészségüket nem kímélve.

Gyakran mégis azt látják, hogy a csapattagok nem együtt haladnak. Értik ugyan a célokat és az irányokat, mégsem tesznek ezekért olyan aktívan, olyan bevonódottsággal, mint ahogyan azt a vezető teszi.

Megtalálni azt a módot, ahogyan a közös akarás, együttesség létrejön, óriási lehetőség. Vajon mi erre a megoldás? Mi a jól alkalmazható módszer?

A Watson HR Stage azokat a vezetőket szólítja meg, akik vannak olyan elszántak, bátrak és nyitottak, hogy elhozzák a csapatukat vagy a kulcsembereiket. A programon közösen dolgozunk velük együtt, a Watson Coaching módszertanával, a személyes bevonódás erősítésén és építésén.

Azokat a HR szakembereket és vezetőket is várjuk, akik szeretnék látni és megtapasztalni, hogyan működik a gyakorlatban a bevonás.

A program egy csapatot támogató, munkahelyen kívüli lehetőség a tisztázásra, az elköteleződés emelésére, a személyes érintettség megteremtésére! A résztvevők közösen, cselekvésorientáltan, Watson coachok vezetésével dolgozzák fel a legfontosabb témájukat vagy nehézségüket. A Watson HR Stage keretében, a közös munka eredményeként érik el a közös elköteleződést a céljaik megvalósításához.

Ügyfeleink mondták

"Anno, pár éve egy kollegám csalt el a Watson HR Stage alkalomra. Fogalmam sem volt, hogy mi is az, de gondoltam, ha megyek, akkor elviszek magammal pár kollegát, fejlődjünk együtt.

Valahogy sikerült az első sorba ülni, és a kezdés után nem sokkal, már kint találtam magam a színpadon. Ez ijesztőnek tűnhet, de nekem olyan élményt adott, ami elindított egy úton.

Ez az út a team coaching Gabival, amit már 2,5 éve végzünk a csapatommal, és merem mondani, hogy csoportból csapatot kovácsoltunk. Az emberek megnyíltak egymásnak, és ez az őszinteség óriási pozitív erő lett a szervezetben. Elkezdtük egymást megérteni, elkezdtünk jó vezetőként létezni."

Pataki Zoltán

Gyárigazgató

Coca-Cola

PZ2_edited_edited.jpg