top of page
Top
Looking Out to the Lake

VEZETŐKNEK

Kansasban, egy menedzser kórházban depressziós vezetőket gyógyítottak, kutattak. Közös jellemzőjük volt, hogy egyiküknek sem volt barátja.

Sherlock Holmes jól járt barátjával, a jószándékú, okos Watsonnal. A barátság mellé igazi coachingot is kapott. Minden vezető megérdemelne egy igazi Watson barátságot és coachingot.

Mi kifejlesztettük, hogyan ismerheted meg a leghamarabb ezt a cselekvésorientált coaching csoport módot, hogy eldönthesd, neked való-e.

Toy Plane

COACHOKNAK

„Az emberi kapcsolatokban a spontán kezdeményezés testesíti meg a kreativitást!”- mondja Moreno.

Egy coaching csoportban a coach folyamatos spontán kezdeményezésben lehet, ha bátor, elszánt, tudja, mi a célja és hogyan csinálja. A cselekvésorientált mód ehhez remek lehetőség. A változás spontaneitást és kreativitást kíván. Ha a coach elöl tartja ezt a két képességét, és cselekvő módon dolgozik, a változást eléri az „ott és mostban”.

Mi lehetőséget biztosítunk, hogy kipróbáld, megéld a cselekvésorientált módot, hogy eldönthesd, akarod-e tanulni.

Wandering Traveler

ÉRDEKLŐDŐKNEK

A cselekvésorientált Watson coaching csoport egyedi, összehasonlíthatatlan, különleges.

Itt megbízhatsz. Megérkezhetsz. Megnyugodhatsz. Kapcsolódhatsz. Ráhangolódhatsz. Játszhatsz. Fellelkesülhetsz. Belekerülhetsz. Inspirálódhatsz. Támogathatsz. Magadra ismerhetsz. Magaddal törődhetsz. Bátorrá válhatsz. Megérthetsz. Akarhatsz. Megoldhatsz. Kijavíthatsz. Újra építheted magad.

Mi létrehoztuk azt a legjobb módot, hogy betekinthess, valóságosan benne lehess egy coaching csoportban 2 órára, hogy eldönthesd, akarsz-e ilyen csoportban dolgozni magadon.

bottom of page